Een aanpak die past bij de organisatie.

 • Van business plan naar krachtige strategie

 • Adviestraject voor professionalisering

 • Concreet plan van aanpak

 • Coaching op implementatie

 • Werk met een strategisch marketing communicatie adviseur

strategisch advies gericht op jouw business

Het gebeurt regelmatig dat je als ondernemer wel een idee hebt waar je naartoe wilt, maar dat de manier waarop nog niet helder is. De ambitie is er wel maar de juiste kennis en ervaring om een strategie uit te werken en te implementeren binnen de organisatie ontbreekt. Een marketingstrategie die erop gericht is vanuit de kern van het bedrijf de juiste doelgroep te bereiken.

Als ervaren marketing en communicatie adviseur help ik om jouw businessplannen scherp te krijgen en om te zetten naar een duurzame strategie die past bij het bedrijf. Waarna we een plan van aanpak maken om de marketing en communicatie te professionaliseren binnen de gehele organisatie. Zodat jullie als bedrijf meer richting, focus en structuur krijgen. 

Als we samen aan de slag gaan, dan heb je: 

 • Een frisse blik, op jouw business, positionering en branding

 • Een concrete marketing en communicatie strategie met heldere doelstellingen

 • Strategische keuzes voor implementatie

 • Helder plan van aanpak om de ambitie te bereiken

 • Duidelijke actiepunten waar de organisatie zelf mee aan de slag kan

 • Begeleiding tijdens de implementatie van de plannen

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek.
 
kennismakingsgesprek plannen 

Samen aan de slag

De beste plannen zijn de duurzame plannen. Een strategie die door een extern bureau is opgelegd heeft in mijn optiek geen kans van slagen. Samen aan de slag, waarbij we zorgen voor een concrete strategie die past bij het bedrijf. Een strategie die door de organisatie wordt gedragen en ge├»mplementeerd. Ik ben die externe strategisch adviseur die tijdelijk aan het bedrijf verbonden is om de ambities te verhelderen, concretiseren en vermarkten. 

 1. Kennismaking: Tijdens de kennismaking bespreken we waar het businessvraagstuk ligt en welke expertise hiervoor nodig is. Welke ambities zijn er? Wat is de huidige marktpositie en in welke fase is het bedrijf? Wat is het draagvlak binnen de organisatie? 

 2. Inventarisatie & ontwerp: Daarna volgen de inventarisatie en ontwerpfase. Waarin we met elkaar aan de slag gaan tijdens een aantal workshops. Waarbij we het businessplan, de positionering, de marketing en communicatiestrategie en het plan van aanpak scherp krijgen en opleveren. 

 3. Implementatie: Daarna komt de implementatiefase waarin we samen de plannen implementeren binnen de organisatie en bijsturen waar nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens deze fase begeleid ik het marketing communicatie team en eventuele externe specialisten om de strategie in alle marketing en communicatiekanalen door te voeren. 

 4. Afrondingsfase: Ter afronding evalueren we de implementatie, met als resultaat goed overzicht van de behaalde resultaten en concrete aanbevelingen voor het vervolg.

Heb jij behoefte aan een strategisch marketing- en communicatie adviseur om samen met jou en de organisatie aan de slag te gaan om de ambities te bereiken? Neem dan contact met mij op.

 

Klanten over de maatwerktrajecten 

Fijne samenwerking! Snel schakelen, duidelijke communicatie, professioneel en altijd die frisse blik! Dank voor de inspirerende en mooie samenwerking. Het resultaat, een marketing basis waarop wij verder kunnen bouwen, staat als een huis.
Tessa Timmermans | Kantoordirecteur | Brinkhof Advocaten

Isla heeft ons enorm geholpen om de doelen die we hadden in een concreet plan om te zetten!
Johan Bakker | Marketingmanager | xential

Door het formuleren van de juiste marktpositie, het ontwikkelen van een marketingstrategie en het verwerken van deze strategie in structurele en uitvoerbare plannen weet Isla Sint-Bouwman handen en voeten te geven aan onze toekomstvisie. Hiermee geeft ze ons strategisch advies op het gebied van marketing en communicatie, marktpositionering en business development. En dat alles met een frisse blik!
Eric Posthumus | Directeur | Smeets bouwmanagement en advies

Isla Frisse Blik 5

 

 

 

    Interesse om samen aan de slag te gaan, maar wil je eerst even telefonisch kennis maken?
    Bel mij dan op +31 648574476 
om de mogelijkheden te bespreken.