"Frisse Blik helpt ondernemers met een frisse blik naar hun business te kijken"

Mensen mogen vaker met een frisse blik kijken. Out-of-the-box. Dwarskijken.
Even een stap terug zetten en vanuit een ander perspectief kijken naar datgene wat voor je ligt. Het biedt je de mogelijkheid weer een nieuwe visie te ontwikkelen, te zien waar het écht om gaat en authentieke keuzes te maken die je bedrijf zullen helpen. Het zorgt ervoor dat je tot de mooiste inzichten komt.

 

Marketingadviesbureau

In 2020 is Frisse Blik marketingadvies opgericht door Isla Sint-Bouwman.

Ik heb als communicatie- en marketingadviseur jarenlange ervaring in de dienstverlenende business-to-business (B2B) markt. Zowel nationaal als internationaal; van MKB brancheorganisatie tot topadvocatuur en van zakelijke dienstverlening tot culturele sector. Juist die afwisseling en diversiteit zorgen ervoor dat ik een frisse blik heb op jouw business.

Vanuit mijn kantoor aan huis in het buitengebied van Holten (Overijssel) vlakbij Deventer, werk ik landelijk met de focus op midden Nederland. Ondernemers, zoals DGA's en bedrijfseigenaren, weten Frisse Blik marketingadvies inmiddels te vinden als sparring partner en strategisch adviseur voor het profileren en positioneren van hun bedrijf.

Benieuwd naar mijn aanpak voor jouw organisatie? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. 

Afspraak plannen

"Ondernemers in staat stellen vanuit visie hun business te runnen"
Isla Sint-Bouwman

 

waar staat Frisse Blik voor?

Frisse Blik staat voor het tot stand brengen van de verbinding tussen de doelen en de identiteit van het bedrijf. Zodat er weer vanuit de visie van de organisatie wordt gecommuniceerd. 

 

KERNWAARDEN

Bij Frisse Blik marketingadvies horen ook frisse kernwaarden. Waarden waar ik voor sta als bureau, zodat jij weet met wie je te maken hebt en wat je kunt verwachten.

  • FRIS: creatieve out-of-the-box denker met ruim 15 jaar ervaring in marketing, communicatie, business development, sales en client relationship.
  • KRACHTIG: resultaat gedreven (marketing) professional die graag haar organisatorische vaardigheden en oog voor detail gebruikt om zaken voor elkaar te krijgen als team.
  • VERBINDEND: sparringpartner voor bestuur, management en professionals. Legt gemakkelijk contact en heeft snel verbinding.

Lees meer over wat klanten over Frisse Blik zeggen

 

 

meer over frisse blik

Biografisch interview 

Voor mij als ondernemer staat ondernemerschap gelijk aan vrijheid. Vrijheid om mijn eigen keuzes te maken als ondernemer. Vrijheid om in te spelen op de ontwikkelingen in mijn vakgebied en mijn expertise in te zetten bij die organisaties die hier behoefte aan hebben. Vrijheid om te kiezen dat ik een marketingadviseur ben, en dat ik werk met groeiende bedrijven die innovatie voorop stellen.

Het thema vrijheid kwam ook voor in het biografisch interview dat Pieter Buss, media-expert voor PR en publiciteit en oprichter van Bureau Busskruit, bij mij afnam. Het gaat over de vrijheid van keuzes hebben. Ik heb die vrijheid gevoeld en geniet nu dagelijks van deze keuzes. Ook jij als ondernemer hebt de mogelijk om de juiste keuzes te maken. Kom uit de waan van de dag en maak die keuzes die jou helpen jouw bedrijf te laten groeien.

“Veel ondernemers leven volgens de waan van de dag. Ik help hen met de vraag of ze nog op het juiste spoor zitten. Ik kijk van buiten naar binnen en pel af tot de kern. Van daaruit bouwen we weer op, met een strategie die bij jouw bedrijf past."

Lees verder voor het hele biografisch interview...